Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιουνίου στο κτήμα των Καρδιτσιωτών Αττικής Ο Άγιος Θωμάς το καθιερωμένο ετήσιο θερινό αντάμωμα.

Το πρόγραμμα άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα 35 χορευτών παιδικού, Ενηλίκων ενώ παράλληλα συμμετείχε ως προσκεκλημένο το χορευτικό του Συλλόγου Θεσσαλών Δευκαλίωνα των Μεσογαίων τα οποία παρουσίασαν χορούς από τα νησιά του Αιγαίου.

Στην συνέχεια το Δ.Σ βράβευσε τα παιδιά που πέτυχαν στις περυσινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασαν σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας. Τον Ζουμπουρλή Δημήτρη για την εισαγωγή του στο τμήμα οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και την Ζουμπουρλή Σοφία στο τμήμα Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Άγγελος Λένας Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Μαραθώνα, οι τοπικοί σύμβουλοι Κουμανάκος Νίκος και κα.Τσιμήνη, ο Πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Στέγης κ.Κούτρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καρυάς Μπουκουβάλας Λευτέρης.

Τέλος την βραδιά συνόδεψε το συγκρότημα Κωσταρέλου με τον Γρηγόρη Παπαδήμα και Πόπη Καραμπά στο τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Φωτογραφίες από τον Μιχάλη Παπαδόπουλο Marathon Photo Video στον Μαραθώνα Λεωφ.Μαραθώνος 55 τηλ.2294067898

 

Go to top