Αγαπητό μέλος,

σ’ευχαριστούμε για την πολύτιμη στήριξη που παρέχεις όλο αυτό το διάστημα στο Σύλλογο μας. Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

 

  • Τακτική Γενική Συνέλευση και Εκλογές ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου καλεί τα μέλη του σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου  2015 & ώρα 12:00μμ, με τα εξής θέματα προς συζήτηση:

  1. Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός 2013-2015,
  2. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να είναι οικονομικά τακτοποιημένο μέλος και θα πρέπει να το δηλώσει έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στον απερχόμενο Πρόεδρο Ηλία Βοϊβόντα τηλ.6983381048.

  • Κοπή Πίτας:

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας, που θα γίνει την Τετάρτη 06 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12 π.μ. στο χώρο του Συλλόγου μας  (Λ.Δημοκρατίας 49, Μαραθώνας). Σας περιμένουμε όλους, για να ανταλλάξουμε ευχές για τη Νέα Χρονιά, ο καλεσμένος που θα τύχει το φλουρί θα κερδίσει ένα δώρο έκπληξη. Επίσης θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Η παρουσία και οι προτάσεις όλων θεωρούνται πολύτιμες για το Σύλλογό μας.

Λόγω αυξημένου κόστους αποστολής προσκλήσεων αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η αποστολή ενημέρωσης μέσω μαζικού SMS, και δημοσίευσης σε εφημερίδα.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΒΟΙΒΟΝΤΑΣ

 

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ

Go to top