Με πολύ κέφι και χορό έγινε η Ετήσια Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς» το Σάββατο 06 Φεβρουαρίου 2016 στην ταβέρνα «Ο Τσέλιγκας» στην Ανατολή, Νέας Μάκρης.

 

   Πάνω από 300 άτομα, Καρδιτσιώτες, φίλοι τους και όχι μόνο, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου και χάρηκαν μια επιτυχημένη βραδιά με πολύ κέφι και χορό, με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής από την ορχήστρα του Δημήτρη Αυγέρη φωνή και Γιώργο Μαυραντζά κλαρίνο. Οι καλεσμένοι κυριολεκτικά ξεφάντωσαν με ατελείωτο χορό και με πάρα πολύ κέφι μέχρι λίγες ώρες πριν ξημερώσει καθώς γεύτηκαν τα παραδοσιακά λουκάνικα της Καρδίτσας , τον πλαστό αλλά και το τσαλαφούτι

     Την εκδήλωση ξεκίνησε το παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου που αριθμεί πλέον 40 παιδιά, με χοροδιδάσκαλο την Νάνσυ Σακελλάρη. Εν συνεχεία της εκδήλωσης  η κ. Μάγδα Καρανίκα πρόεδρος του συλλόγου, καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους και όλους τους παρευρισκόμενους καθώς τόνισε  ότι το πολλά υποσχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο έχοντας όλα τα μέλη δίπλα του, είναι εκεί για να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί στα παιδιά και στα μέλη του συλλόγου.

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο σύλλογος τίμησε με τιμητικό έπαινο όλους τους εν ζωή Προέδρους του συλλόγου που από το 1978 έως και σήμερα, ως διατελέσαντες πρόεδροι συνέχισαν τις παραδόσεις του τόπου μας και κατάφεραν να δημιουργήσουν τον μεγαλύτερο σύλλογο Καρδιτσιωτών σε όλη την Ελλάδα που αριθμεί πάνω από 500 μέλη. Επίσης δόθηκε τιμητική πλακέτα στον κ. Θωμά Μπουκουβάλα όπου σύμφωνα με απόφαση της  Γενικής συνέλευσης της 29ης  Νοεμβρίου ανακηρύχθηκε ως επίτιμος Πρόεδρος  του Συλλόγου.

 

Τιμώμενοι Πρόεδροι:

  • Ηλίας Βοιβόντας
  • Λάζαρος Καραούλης
  • Φωτεινή Σακαρίκου
  • Ουρανία Κυριακοπούλου
  • Χαράλαμπος Κίσσας
  • Γλυκερία Γιαννακάκη
  • Παντελής Σακαρίκος
  • Χρήστος Ρίνης

 

Χορός και γλέντι ακολούθησε μέχρι πρωίας..!!!

Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς επίσης τα μέλη και φίλους τους συλλόγου που είναι κοντά μας σε ότι χρειαστούμε.

Εκ του Δ.Σ

Go to top