Ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Αγ.Θωμάς» τo Σάββατο  24 Ιουνίου 2017 πραγματοποίησε τον καλοκαιρινό χορό «Αντάμωμα» στον εξαιρετικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία του συλλόγου.

Read more ...

Με πολύ κέφι και χορό έγινε η Ετήσια Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς» το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στην ταβέρνα «To Δελφίνι» στο Σχινιά Αττικής.

Read more ...

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χειμερινό χορό του Συλλόγου μας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στο εστιατόριο Δελφίνι, Στο Σχινιά , Μαραθώνα στην Αττική.

Με την ορχήστρα του Λάμπρου Σκάρλα και Βασίλη Κωσταρέλου σε παραδοσιακό πρόγραμμα.
Σας περιμένουμε όλους..!!!!

Κέφι και χορός, έως πρωίας, για τους Καρδιτσιώτες,  στο θερινό αντάμωμα του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς», που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Συλλόγου στο Μαραθώνα το Σάββατο 25/06/2016.

Πάνω από τριακόσια άτομα, Καρδιτσιώτες και πολλοί φίλοι τους, τίμησαν με την παρουσία τους το γλέντι και χάρηκαν μια επιτυχημένη βραδιά σε οικογενειακό κλίμα, με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής, από τους, Δημήτρη Αυγέρη, Γρηγόρη Παπαδήμα, Σταύρο Τσιάκαλο, Γιώργο Μαυραντζά, Πάνο Καλαμπαλίκη.

Read more ...

Με πολύ κέφι και χορό έγινε η Ετήσια Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς» το Σάββατο 01 Φεβρουαρίου 2014 στην ταβέρνα «Ο Τσέλιγκας» στην Ανατολή, Νέας Μάκρης.

Πάνω από 300 άτομα, Καρδιτσιώτες, φίλοι τους και όχι μόνο, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου και χάρηκαν μια επιτυχημένη βραδιά σε οικογενειακό κλίμα, με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής από την ορχήστρα του Βασίλη Κωσταρέλου.

Read more ...

Go to top