Κέφι και χορός, έως πρωίας, για τους Καρδιτσιώτες,  στο θερινό αντάμωμα του Συλλόγου Καρδιτσιωτών Αττικής «Ο Άγιος Θωμάς», που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Συλλόγου στο Μαραθώνα το Σάββατο 25/06/2016.

Πάνω από τριακόσια άτομα, Καρδιτσιώτες και πολλοί φίλοι τους, τίμησαν με την παρουσία τους το γλέντι και χάρηκαν μια επιτυχημένη βραδιά σε οικογενειακό κλίμα, με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής, από τους, Δημήτρη Αυγέρη, Γρηγόρη Παπαδήμα, Σταύρο Τσιάκαλο, Γιώργο Μαυραντζά, Πάνο Καλαμπαλίκη.

 

Στην εκδήλωση παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα το παιδίκο χορευτικό τμήμα με τη βοήθεια της χοροδιδασκάλου Νάνσυ Σακελλάρη .
Από την δύση του ηλίου, στο χώρο της εκδήλωσης άρχισαν να προσέρχονται οι οικογένειες με τα παιδιά τους ή τα εγγόνια τους, κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα και μας γέμισε ελπίδα γιατί αναμφισβήτητα οι νέοι με τη συμμετοχή τους θα μπορέσουν να συνεχίσουν την παράδοση και τη στήριξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.


Η εκδήλωση άρχισε όπως πάντα με την σύντομη ομιλία της προέδρου του Συλλόγου Καρανίκα Μάγδα και τις ευχαριστίες από τον Αντιπρόεδρο Πασπαλάρη Σάκη.

Εν συνεχεία της βραδιάς Βραβεύτηκαν και τιμήθηκαν από τον σύλλογο, με αναμνηστική πλακέτα, η συμπατριώτισσα και μέλος του συλλόγου Νίκη Βουλγαρίνα για την εισαγωγή της στο τμήμα Διοίκησης Επικχειρήσεων ΑΕΙ Αιγαίου και του συμπατριώτη και μέλος Άκη Καλιακούδα για την εισαγωγή του στη τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοσιασμού, ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ξεχωρίσαμε: 

κ. Κώστας Κατσίκης Βουλευτής των ΑΝΕΛ

κ. Βασίλειος Στεργίου Αντιδήμαρχος Αργιθέας

κ. Μενέλαος Παπαδημητρίου Πρόεδρος Ανθηριωτών Αθήνας "Η Αγία Παρασκευή"

κ. Κωφός Θανάσης μέλος του συλλόγου Αργιθεατών Αθήνας

κ. Σωτηρία Τσέλιου Παππά αντοπρόεδρος του συλλόγου Λεοντίτου «Ο Πλάτανος

κ. Ανδρέας Στεργίου Πρόεδρος Συλλόγου Στεφανιωτών.

κ. Λευτέρης Μπουκουβάλας Πρόεδρος Συλλόγου Καρυωτών

κ. Τσουμάνης Κων/νος Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Βορειοανατολικής Αττικής με όλο το Δ.Σ

κ. Βάρσος Αλέξανδρος Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Μαραθώνα

κ. Βλάση Καραβασίλη Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθώνα

επίσης με την παρουσία του μας τίμησε ο δημοτικός τραγουδιστής κ. Σκαφίδας Κώστας.

Οι Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν ο κ. Κίσσας Μπάμπης, κ. Πέτρος Μαυραντζάς, κ. Μπουκουβάλας Περικλής , κ. Κοσμάς Γιάννης, κ. Στέλιος Ραμιώτης, κ. Μανώλης Αγγελής  και το κρεωπολείο Τσίρκας για τις ειδικές τιμές του στα σουβλάκια χοιρινού.

 Ευχαριστούμε τον κ. Μένιο Παπαδημητρίου για το φωτογραφικό υλικό.

Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που βρίσκεται σε κάθε κάλεσμα πλάι του και δίνει την δύναμη να συνεχίσουν.

Είναι τέτοια η αγάπη για τον σύλλογο και την παράδοση, που έχει γίνει αναπόσταστο κομμάτι της ταυτότητάς μας

 

Καλό Καλοκαίρι..!!!

Go to top